Uusi Need for Speed liittyy nettipakottajien joukkoon

30.05.2015 14:00 | Juho Anttila

Jos olisi mainittava jokin asia, joka on viime vuosien aikana herättänyt pelaajien keskuudessa kritiikkiä ja ihmettelyä, niin ensimmäisten joukossa mieleen nousisi alati yleistyvä vaatimus jatkuvasta nettiyhteydestä. Peli jos toinenkin vaatii nykyään jatkuvaa linjoilla roikkumista siitä huolimatta, ettei yhteydestä välttämättä oikeasti saada irti juurikaan pelaajia ilahduttavia etuja.

Myös tuleva uusi Need for Speed -kaahailu liittyy tähän ristiriitaiseen joukkoon. EA ilmoitti nimittäin Twitterissä, että Need for Speed vaatii jatkuvan verkkoyhteyden kaikilla alustoillaan. Samassa yhteydessä tekijät kuitenkin hehkuttavat, että verkkoyhteys tuo mukanaan lisää vaihtelua ja palkitsevamman pelikokemuksen.

Se, mitä nämä edut konkreettisesti ovat jää kuitenkin vielä kertomatta. Edellisissä Need for Speed -peleissä on tarjottu ainakin mahdollisuutta ajella kavereiden kanssa samassa maailmassa, mutta tuleva peli on ensimmäinen, joka pakottaa verkkopeliin. Villinä arvauksena voisi heittää, että luvassa on ainakin nykyään niin muodikkaita sosiaalisia toimintoja.Ei liene myöskään kauhean kaukaa haettu arvaus todeta, että EA:n linjanveto herättänee vahvaa kritiikkiä ainakin äänekkään vähemmistön joukoissa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Uuden Need for Speedin julkaisupäivä taisi paljastua

Need for Speed uudistuu – ”urbaania autokulttuuria ja upeaa tarinankerrontaa”

Need for Speed –fanit voivatkin sitten unohtaa sarjan seuraavan pelin