Uusimmat

Uusi Rambo vihdoinkin kuvissa

05.08.2012 13:30 Juho Anttila

Rambo

Rambon seuraavaa uutta tulemista on pyöritelty jo jonkin aikaa. Leffa tulee aikanaan jos tulee ja nyt hypekoneisto on pyörähtänyt käyntiin myös uudenkiiltävän Rambo-pelin ympärillä. Pelin julkaisija Reef Entertainment on nimittäin julkaissut tuhdin tietopaketin pelin sisällöstä.

Yllättävää nimeä Rambo: The Video Game kantava teos tulee olemaan ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvattu räiskintäpeli. Tätä tuskin osasitte odottaa. Mielenkiintoisempaa on sen sijaan lähdemateriaali. Uusi Rambo-peli tulee nimittäin perustumaan alkuperäiseen ikoniseen Rambo-trilogiaan.

Tekijät hehkuttavat pelin sisältävän niin perinteistä Rambo-toimintaa kuin myös moderneja pelielementtejä. Luvassa on niin tuhoutuvia maastoja, suojautumismekanismi kuin myös räsynukkefysiikkaa. Markkinointiosasto kehuu pelin keskittyvän elokuvien tunnelman autenttiseen toisintamiseen sekä vaihteleviin ja räjähtäviin toimintaosioihin.

Kuulostaa hyvältä, mutta vilkaisu peliä kehittävän Teyonin kotisivulle on omiaan laskemaan huimimpia odotuksia. Yrityksen rosterista kun löytyy lähinnä sarjakuvamaisia pikkupelejä ja ei niin kovin onnistunut Heavy Fire: Afghanistan -räiskintä. Kirvestä ei silti ole syytä heittää kaivoon. Jokainen joutuu maksamaan oppirahansa. Ehkäpä Teyonilla on Rambon kohdalla käytössä tarpeelliset resurssit ja osaamista John Rambon nimen arvoisen pelin toteuttamiseksi.

Rambo: The Video Game ilmestyy PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle sitten joskus, kun peli on valmis. Lisätietoja pelistä on kuitenkin luvassa jo kuun puolivälissä pidettävien Gamescom-messujen aikana. Niin, ja onhan pelistä jo julkaistu kolme hienoa tunnelmakuvaa. Nauttikaa!

Pelin kotisivu: http://www.rambovideogame.com/

Lisää aiheesta

Rambo-peli ei olekaan kuollut

Rambo palaa peliruuduille

Sylvester Stallone tekee sittenkin vielä viidennen Rambo-elokuvan?

Lue myös

Endless Space (PC)

Angry Birdsiä yhteistyössä – haastattelussa Housemarquen Ilari Kuittinen

Fotorealismista vaihtelua peleihin? Notch ei ole vakuuttunut

Ranteet auki: masokistilelu QWOP:in kehittäjän uusin peli CLOP tarjoaa lisää kärsimystä