Uusi skeittipeli rynnii markkinoille loppuvuodesta

08.03.2010 08:00 | Antti Mutta

Tony Hawk -sarjan viime aikaisten harharetkien jälkeen Electronic Artsin Skate-sarja on perinyt manttelin parhaana rullalautailupelinä. Nyt Ubisoft aikoo haastaa molemmat pukkaamalla markkinoille uuden ehdokkaan, Vancouverin talviolympialaisissakin palkintosijoille kiilanneen Shaun Whiten nimeä kantavan pelin myötä.

Pelaajille Shaun White on tullut tutuksi viime vuosina lumilautailun myötä, mutta ekstremeurheilija on itse asiassa kova tähti myös asfalttisoturina. Kohtuullisia arvosteluja saaneen Shaun White Snowboardingin innoittamana Ubisoft on innostunut hyödyntämään kaveria myös skeittauksen maailmassa.

Lehdistötiedotteen mukaan Shaun on luonnollisesti aivan innoissaan uudesta aluevaltauksestaan. ”Olemme paiskineet töitä pelin parissa jo jonkin aikaa, ja se on nyt valmis sulattamaan mieliä.” Kuulostaa, no, oudolta, mutta ehkä mielten sulattaminen on kuitenkin positiivinen asia.

Pelistä on vaikea sanoa sen kummempaa tässä vaiheessa, mutta White on faktuaalisesti ainoa urheilija, joka on kahminut kultamitaleita sekä kesllä että talvella X Games -kilpailuissa. Ehkä tästä on jotain hyötyä, kun peliä pakerretaan joulun julkaisua varten. Ainakin mies on tuoreena mielissä Vancouverissa kultaa voittaneena lumilautailijana.

Lue myös

Arvostelu: Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)

Japaniropet ja ylimitoitetut välianimaatiot

Lara Croftin uusi seikkailu jättää Tomb Raiderit pölyttymään

Rock Bandin musiikkikauppa avattiin