Uusi suomipeli App Storessa: ReaXXor

21.07.2010 17:34 Jukka O. Kauppinen

Moido Gamesin uusi, järjestyksessään toinen iPhone-peli, ReaXXor on julkaistu juuri Applen iPhone/iPod-laitteille App Storen kautta. ReaXXor yhdistää samaan pakettiin kaksi klassista peliä Speden Spelien tapaisen reaktiotestin ja muistipelin muodossa.

REAXXION-pelitila testaa pelaajan nopeutta Speden Speleistäkin tutulla rämpytä kiihtyvään tahtiin syttyviä värivaloja oikeassa järjestyksessä -menetelmällä. MEMORY-tilassa puolestaan pyritään painamaan mieleen ja toistamaan alati pitenevä värivalojen sekvenssi.

Tekijöiden mukaan,

Kummallekin pelimoodille on online-hiscorelistat, mikä tämäntyyppisissä peleissä lienee eniten kaivattu feature. Facebookin käyttäjät voivat lisäksi vertailla tuloksiaan kavereidensa kanssa.

Peliä voi pelata vaaka- tai pystyasennossa yhteensä kolmella erilaisella nappiasettelulla. Jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto. Värinapit ovat myös sen verran kookkaat, etteivät ne huku nakkisormien alle piiloon.

ReaXXorin pelimoodit edustavat pelaamisen perushaasteita puhtaimmillaan ja tarjoavat otollisen maaperän hampaat irveessä kilpailemiseen. Pelien välissä ReaXXoria voi kuitenkin käyttää myös stressileluna: se nimittäin transformoituu rumpupadiksi ja antaa pöytärummuttelulle aivan uuden ulottuvuuden. Vaihtoehtoisia rumpusettejä on kaksin kappalein ja niitä voi päristellä myös iPod-musiikin tahtiin.”

ReaXXor-pelin voi ladata 0,79 eurolla iTunes App Storesta.

Lisätietoja: ReaXXor

 Lue myös

Alice: Madness – American McGee palaa ihmemaahan

Arvostelu: WarioWare: Do It Yourself (DS)

Nitro Gamesin suomipeli Commander: Conquest of the Americas ilmestyy loppukuusta

Salakuuntelevatko pelikaverisi sinua?