Uusimmat

Uusi Syndicate: ei lainkaan kuin vanha Syndicate… mutta silti hyvä?

30.09.2011 14:00 Miikka Lehtonen

Kuten jo nyt tiedämme, ruotsalainen Starbreeze kehittää uutta Syndicate-peliä. Eilen julkaistu traileri todistaa, että uudella Syndicatella ja vanhalla Syndicatella ei ole paljon yhteistä. Mutta oletko valmis megayllätykseen? Eroistaan ja näennäisestä pyhäinhäväistyksestään huolimatta uusi Syndicate voi olla hyvä!

Tulee elävästi mieleen se Kummelin sketsi, jossa onneton oppilas säheltää luokassa ja kalkkinaamainen opettaja toistelee vieressä: ”Nononononono, miksi käytit lisenssin”. Sillä eihän tätä nyt ihminen tajua. Syndicate-peliä ei enää moni muista, paitsi me pelipapparaiset. Ja me muistamme, että alkuperäinen Syndicate ei ollut tällainen peli. Miksi siis käyttää lisenssi? No, tutkimattomia ovat pelijulkaisijoiden tiet.

 

Mutta, nyt kun olemme toipuneet siitä järkytyksestä, että Syndicate ei ole Syndicate — ja kuunnelleet tiukkaa wobble bass -biisiä — voimme valmistautua todelliseen järkytykseen. Voisiko Syndicate olla sittenkin hyvä peli? Giant Bombin Jeff Gerstmann on päässyt testaamaan peliä ja toteaa, että näin voisi olla.

Pääsin pelaamaan ohimennen Starbreezen Syndicatea, ja siinä on tonneittain potentiaalia. Nopea kokeilemani tehtävä esitteli pelin perustason voimia, muutamaa erilaista asetta ja paria puzzle-tilannetta. Syndicate nappaa Bullfrogin klassikosta mukaansa vain perustunnelman, mutta jos kaikki menee kuin toivotaan, se voi olla todella hyvä kykypuulla varustettu räiskintäpeli. Minut se ainakin yllätti.

Lue toki lisää!

Lähde: Giant Bomb

Lue myös

Xbox Livessä alkoi alennusmyynti: kivaa pelattavaa pilkkahintaan!

Nyt on tilaisuutesi kysyä syksyn kovimpien pelien kehittäjiltä!

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

TV-kanava väitti Arma II -pelivideota oikeaksi terrori-iskuksi