UUSIMMAT

Uusi Warhammer-roolipeli on saanut poikkeuksellisen hyvät arvostelut

25.05.2022 20:15 Muropaketin toimitus

Warhammer-pelit ovat harvoin valtavia arvostelumenestyksiä, mutta Andy Serkisin tähdittämä uutukainen saa nyt kehuja osakseen.

Warhammerista on tehty maailmansivu pelejä, mutta useimmat niistä ovat jääneet kädenlämpöisiksi tai saaneet suorastaan kehnon vastaanoton. Nyt pelistudio Complex Gamesin tuore Warhammer-roolipeli on kuitenkin tehnyt selvän poikkeuksen sääntöön.

Turhan pitkällä nimellä varustettu Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters ilmestyi äskettäin PC:lle, ja sen ensimmäiset arviot ovat lähes kaikki positiivisia. Metacriticissä pelin keskiarvo on 81 perustuen 26 arvosteluun.

”Warhammer 40K. Chaos Gate – Daemonhunters on loistava XCOMin sukulainen ja yksi parhaista 40K-peleistä sitten Dawn of War II:n”, toteaa esimerkiksi IGN:n arvio.

”Monikerroksinen ja kiehtova avaruusooppera, joka menestyy sekä taistelukentällä että sen ulkopuolella”, kehuu puolestaan PC Gamer.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters on vuoropohjainen, taktinen roolipeli, jossa kuullaan äänenä Taru Sormusten herrasta -tähti Andy Serkisiä. Peli on saatavilla vain PC:lle.