Uusimmat

Uusi yrittäjä seikkailupelien saralla: Undercover

15.09.2006 12:06 Jukka O. Kauppinen

Saksalainen pelitalo Anaconda työstää uutta pc-seikkailupeliä nimeltään Undercover: Operation Wintersun. Peliä kehutaan etukäteen paitsi kelpo seikkailuksi, myös erikoisia ominaisuuksia tarjoavaksi. Etenkin graafisella sektorilla.

Pelin merkittävin läpimurto-ominaisuus on kuulemma upea grafiikkateknologia. Kaikki pelihahmot kuvataan ”renderoidulla reaaliaikaisella 3d-grafiikalla ja hahmoista luodaan aidot reaaliaikaiset varjot kaikille objekteille ja pinnoille.”

”Valot ja varjot luovat tapahtumapaikoista aidon näköisiä, kun pelin sankarit John Russell ja Anne Taylor tutkivat natsien tutkimuslaitoksia”, kertovat pelin tekijät esitteessään.

Aika tiukkaa, parissa lauseessa mukana niin 3d, valoja, varjoja ja natseja. On kumma jos ei tule hittiä.

Lisäksi pelissä on jännä apukeino hotspottien löytämiseen. Monet vanhan ajan seikkailuthan olivat rasittavia hotspottien etsintää. Ei enää. Nappia painamalla pelaaja näkee kertalaakista kaikki ruudulla olevat kohteet, joita voi naksautella. Ei muuta kuin toimeen.

Tarina on tietysti täynnä jännitystä. Peli sijoittuu toisen maailmansodan vuosiin. Britit havaitsevat, että Saksan ydinpommiprojekti on edistynyt pelottavan ripeästi. Niinpä agenttipari lähetetään Saksaan ottamaan asioista selvää ja sabotoimaan jytypommi.

Undercover: Operation Wintersunia työstää Sproing-studio. Anaconda julkaisee pc-pelin saksankielisen version syyskuun lopussa ja englanninkielinen painos on luvassa myöhemmin.

http://www.undercover-game.com/

Mihin seikkailupelissä pitäisi panostaa?

Katso tilanne vastaamatta