Uusimmat

Uusi Zelda-peli ei ehdi markkinoille Nintendo Switchin julkaisupäiväksi

17.11.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

zelda-breathofthewild-001

Nintedon tuleva Zelda-seikkailupeli tullaan julkaisemaan myös uudelle Switch-konsolille, mutta peli ei ehdi markkinoille samaan aikaan uutuuskonsolin kanssa.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peli ei tule ehtimään kauppoihin samaan aikaan kuin Nintendon tuleva Switch-konsoli, raportoi Eurogamer.

Pelisivusto on saanut kahdelta luotettavana pitämältään lähteeltä tiedon, että pelin lokalisaatio ja pelitestaus tulevat jatkumaan vielä kuukausia, eikä peliä näin ollen saada osaksi Switchin julkaisukatalogia. Switchin odotetaan ilmestyvän maaliskuussa, ja uuden Zelda-pelin julkaisuajankohdaksi on toistaiseksi ilmoitettu vain vuosi 2017.

Eurogamerin mukaan Breath of the Wild pyritään julkaisemaan mahdollisimman täydellisessä muodossa. Tämä ei kuitenkaan ole aivan yksinkertainen tehtävä, sillä peli tulee sisältämään laajan avoimen pelimaailman ja monia sandbox-elementtejä.

Sivuston mukaan uusi Super Mario -peli tulee kuitenkin todennäköisesti markkinoille samaan aikaan Switchin kanssa.

Alta näet uuden Zelda-pelin kesällä julkaistun E3-trailerin.

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat