UUSIMMAT

Uusi Zelda on Switchin menestyspeli, mutta Nintendon eShopissa se häviää indiepeleille

05.04.2017 13:42 | Muropaketin toimitus

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin kerrotaan olevan Nintendo Switchin suurin hitti, mutta menestys ei näy Nintendon digitaalisessa pelikaupassa.

Maaliskuun alussa Nintendo Switchin ohella julkaistu The Legend of Zelda: Breath of the Wild on tähän mennessä Nintendon uutuuskonsolin suurin pelijulkaisu. Ilmeisesti pelikauppa GameStop on myös kertonut, että Zelda oli useimpien asiakkaiden ykkösvalinta uudelle konsolille.

Polygon kuitenkin raportoi, että Zeldan myyntimenestys ei näy Nintendon digitaalisessa pelikaupassa. Nintendo eShopin kerrotaan ainakin Pohjois-Amerikassa päivittyneen ja sisältävän nyt listan kauppapaikan myydyimmistä peleistä. Yllätys onkin, ettei Breath of the Wild ole päässyt edes viiden myydyimmän pelin kärkeen.

Polygonin mukaan ainakin Pohjois-Amerikassa Nintendo eShopin myydyimmät pelit ovat älypeli Snipperclips, tuore tasohyppelypeli Snake Pass, sekä Shovel Knight: Treasure Trove, FAst RMX, Has-Been Heroes ja The Binding of Isaac: Afterbirth+. Breath of the Wildin kerrotaan olevan myyntilistalla vasta sijalla seitsemän.

Kuten Polygon huomauttaa, saattaa Switchin rajattu tallennustila saada Zelda-pelin myynnit painottumaan fyysiseen formaattiin. Breath of the Wildin tallennus vie 13,4 gigaa Switchin vain 32 gigatavun kovalevyltä, joten monet pelaajat ovat voineet tästä syystä valita fyysisen version digitaalisen latauksen sijaan. Polygonin mukaan kaikki eShopin suosituimmat pelit vievätkin paljon vähemmän tallennustilaa kuin uusi Zelda.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on saanut runsaasti kehuja osakseen, ja myös Domen kriitikko arvioi sen olevan mahdollisesti vuoden paras peli. Arvion pääset lukemaan alta:

Arvostelu: Legend of Zelda: Breath of the Wild on ehkä vuoden 2017 paras peli

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat