UUSIMMAT

Uusia huhuja erikoisista Nintendo NX -ohjaimista

28.08.2016 11:00 | Juho Anttila

Nintendon tulevaa NX-konsolia ei olla julkistettu vielä virallisesti, mutta firman itsensä pantatessa tietoja huhut siitä, minkälaisesta ihmevekottimesta on kyse, leviävät maailmalla. Olemme jo aiemmin kertoneet, että Nintendo NX on kannettava konsoli, josta löytyy irrotettavat ohjaimet. Nyt tiedämme taas lisää siitä, minkälaisia mainitut ohjaimet ovat.

Aiempien tietojen mukaan konsolin mukana tulee kaksi ohjainta, jotka saa kiinnitettyä konsolin keskusyksikön sivuille. Uusien tietojen mukaan molemmista ohjaimista löytyy Wii-tyylinen liikkeentunnistus ja moderni tärinäteknologia.

Ohjaimet pystyvät välittämään useita erilaisia tärinöitä, millä kohennetaan luonnollisesti pelikokemuksen immersiivisyyttä. Muun muassa Just Dance 2017 -tanssipeli, jota kehitetään parhaillaan NX:lle, tulee hyödyntämään ohjainten tarjoamia liikkeentunnistus- ja tärinämahdollisuuksia.

Nintendo NX julkaistaan maailmanlaajuisesti ensi vuoden maaliskuussa. Huhujen mukaan konsolin julkistus tapahtuisi jo ensi kuussa, mutta Nintendo ei ole vielä vahvistanut tätä.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.nintendo.com

Lisää aiheesta

Huhupartio: Nintendo NX on melkoinen konsolihybridi

Onko Nintendo NX suunnattu kasuaalipelaajille?

Huhupartio: Nintendon uusi konsoli käyttää moduuleita