UUSIMMAT

Uusia pelejä muinaisella mustavalkotelkkarilla – Fallout 4 näyttää ihanan tunnelmalliselta

27.05.2016 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Voi pojat. Enpä ole muistanutkaan ikiaikoihin sitä, että ennen vanhaan tv-ohjelmia katseltiin mustavalkotelkkareista. Ja pahimmillaan myös pelattiin. Onneksi osaavat kolvikuninkaat voivat viedä meitä ajassa taaksepäin!

Lazy Game Reviewsin herra on ollut kaikkea muuta kuin laiska, sillä hän askartelipaskarteli kunnioitettavan signaalimuunninhirviön, jonka avulla uudet pelikoneet on mahdollista kytkeä antiikkiseen mustavalkoiseen televisioon. Vuosi 1984 kutsuu Fallout 4:ää!

Keskustelu

Varsin koolia retrovivahteista aktiviteettia. MUTTA mitävittua, teksti antaa ymmärtää että tyyppi teki itse signaalimuuntimen (”kolvikuninkaat” *facepalm*, kolviahan ei käytetty ollenkaan tässä), mutta eihän se tehnyt muuta kuin yhdisteli pari valmista (kaupan hyllystä) muunninta. KAmoon, JOK, opettelisit faktojen kertomista ilman vääristelyä tai sensaationhakua joskus, OK? JA ”askartelipaskarteli” kuulostaa jopa loukkaavalta, sekö oli sun tarkoitus?

Vau! Ja minä kun luulin että Xbox 360 yhdistettynä ysäriläiseen kuvaputkitelkkarihirviöön oli teknologian väärinkäyttöä. Vekotin oli sentään värillinen.

Muropaketin uusimmat