Uusimmat

Uusin Humble Bundle on mahtavin ikinä – ja vielä ehdit Team 17 –viikkobundleenkin

06.11.2013 13:15 Muropaketin toimitus

Hyväntekeväisyyteen rahaa keräävä The Humble Bundle –keräys lämäisi eilen pöytään ehkäpä kovimman ja huikeimman tarjouksen ikinä. Maksa mitä jaksat, määrittele itse miten rahasi jaetaan – ja saat räjäyttävän kovan annoksen Warner Bros –yhtiön pelejä. Scribblenauts Unlimited, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Asylum GOTY, FEAR 2, FEAR 3 ja Lord of the Rings: War in the North. Herrankiasus!

Samaan aikaan Humblen viikottainen diili on päällä viimeistä vuorokauttaan. Sitäkin kannattaa tsekata, sillä maksa mitä jaksat –henkeen saa kuusi Team 17 –studion peliä: viisi erilaista Worms-varianttia ja meikäläisenkin äskettäin kehuman Superfrog HD –tasoloikinnan. Kuudella taalalla noiden päälle lämäistään vielä kolme Alien Breed –räiskintää ja Worms Revolution Gold kaikkine lisäreineen.

Bumblet ovat myös lanseeranneet uuden lahjasydeemin, jolla Steam-palvelun koodeja voi lahjoittaa kavereilleen. Ahkerilla bundlareillahan käyttämättömiä koodeja on jo kertynyt kasapäin, kun pelejä saattaa löytyä entuudestaan Steam-aleista tai ihan normaalistikin ostettuina.

Muistutettakoon, että Humble Bundlet eivät ole mitään Steam-joulualeja, vaan oikeaa hyväntekeväisyyttä, jonka tuotot jaetaan sinun määrittelemälläsi suhteella pelitalon, hyväntekeväisyyskohteen ja Humble Bundlen kesken.

Lisätietoja: https://www.humblebundle.com/

Lisätietoja: https://www.humblebundle.com/weekly

Lisää aiheesta

SimCity-pelaajat voivat auttaa katastrofien uhreja, siis ihan oikeasti 

Suomalainen koirapeli saa jatkoa, tue kodittomia koiria  

Syöpään kuollut nuorukainen elää Total War: Rome 2 –pelissä 

Viikonloppuna pelataan rahaa ja apua sairaille lapsille