Uusvanhat Dead Rising -pelit saivat hinnan ja julkaisupäivän

10.08.2016 12:00 | Juho Anttila

Kun suosittu pelisarja saa jatkoa, on samalla hyvä hetki muistella myös vanhempia teoksia. Tämä on ohjenuora, jota moni pelifirma tapaa nykyään noudattaa. Sarjan saadessa uudenkarhean osan on enemmän kuin tyypillistä, että markkinoille pusketaan myös uusia versioita sarjan aiemmista osista. Niin on käymässä myös Dead Rising -sarjalle.

Kuten jo aiemmin kerroimme, Capcom aikoo HD-versioida Dead Risingin, Dead Rising 2:n ja Dead Rising 2: Off the Recordin. Nyt firma on paljastanut myös pelien julkaisuajankohdan ja hinnoittelun. Mitään kovin suuria yllätyksiä ei kuitenkaan ole luvassa.

Yksittäiset pelit maksavat alustasta riippumatta 19,99 euroa. Xbox One – ja PlayStation 4 -konsoleilla pelit voi ostaa myös kolmen pakettina, joskin näin säästää vain noin puoli euroa. PC-pelaajillehan on tarjolla joka tapauksessa uusi versio vain ensimmäisestä Dead Risingista, kaksi muuta peliä on jo nähty PC:llä aiemmin.

Kaikki pelit julkaistaan syyskuun 13. päivä digitaalisessa muodossa. Levyversioita ei näillä näkymin ole tulossa myyntiin Euroopassa lainkaan.

Lähde: We Got This Covered

Lisätietoja: www.xbox.com/en-US/games/dead-rising-4

Lisää aiheesta

Varhaiset Dead Rising -pelit HD-versioidaan

E3: jos tämä video ei hypetä Dead Rising 4:stä, niin ei sitten mikään!

Dead Rising –zombit örisevät maaliskuussa elokuvaruuduilla