Uusimmat

Uutispotpuri: Destiny, Hatsune Miku, Crossout, Bunker, Broadsword

20.05.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Vaihteeksi taas tiivistettyä uutisvirtaa:

Destiny sai juuri kakkoslisärinsä. House of Wolves on nyt saatavilla kaikille alustoille parinkympin hintaan. Samalla Activision julkaisi ensimmäisen lisärin kilpailulliset moninpelikartat ilmaiseksi kaikille.

Lisätietoja: http://www.destinythegame.com/uk/en

 

Segan Hatsune Miku: Project Mirai DX loikituttaa 3DS-pelaajia syyskuussa uusien animerytmien tahdissa. Ei mitään hajua mistä tässä on oikein kyse, mutta jos tiedotteessa puhutaan ”fanipalvelusta” ja ”suosikkibiiseistä” ja vielä kaupan päälle laajennetusta todellisuudesta, niin aika erikoisilla vesillä mennään.

Lisätietoja: http://piapro.net/en.html

 

Kraftaa, aja ja tuhoa – näin kutsuu Crossout. Gaijin Entertainmentin seuraava peli on ydintuhon jälkeiseen aikakauteen sijoittuva ajoneuvosotamorppi, jossa kulkuvälineiden kustomointi viedään väittämän mukaan ihan uudelle tasolle. Kaikki pelaajat voivat väsätä omannäköisiään sotavehjeitä ja antaa sitten köniin niin muille pelaajille kuin alieneille. Betatestaus alkaa kesällä.

Lisätietoja: http://crossout.net/

 

Bunker – The Underground Game viskaa pelaajat pikselitaiteellä somistettuun PC-seikkailuun, jota kehutaan LucasArts-henkiseksi virtuaalitodellisuusseikkailuksi ilman virtuaalitodellisuutta. Heikosti menee, kun pelaaja löytää itsensä pieleen menneiden treffien jälkeen hylätystä neuvostobunkkerista.

Lisätietoja: http://www.bunkerthegame.com

 

Broadsword: Age of Chivalry matkaa keskiaikaan ja tekee sinusta Brittien, Ranskan, Espanjan tai Itävalta-Unkarin keisarikunnan komentajan. Vuoropohjaista sodankäyntiä, aitoa historiaa ja vähän kököltä näyttävää indiepelittämistä.

Lisätietoja: http://www.funboxmedia.co.uk/broadsword-age-of-chivalry-pc/