UUSIMMAT

Uutispotpuri: Gabriel Knight, Survarium, Child of Light FIFA/NHL, Warhammer, NecroDancer…

29.04.2015 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Päivän miniuutiskoosteessa taas vaikka mitä vänkää:

Kertovat jotta Remnants of Isolation olisi saanut Indie Game Maker –palkinnon vuonna 2014 – ja nyt se ihan julkaistaan. Luvassa on perinteinen roolipeli, jossa magia on kuitenkin oikein kunnon syöpää ja kaikki taikurit pistetään kalterien taakse. Eipä ole siellä kivaa olla taikuri, edes kaverin kanssa.

Lisätietoja: http://store.steampowered.com/app/360010/

 

Gabriel Knight: Sins of the Fathers –seikkailupelin kaveriksi tehdyn sarjakuva-albumin digitaalinen tarina on edennyt viimeiseen osaansa. The Temptation –tarina viedään näin päätökseensä ilmaiseksi nettiluettavalla / ladattavalla PDF-sarjiksella.  

Lisätietoja: http://www.postudios.com/blog/?p=6123

 

Vänkältä kuulostava f2p-selviytymisseikkailu Survarium on saanut äskettäin sekä isoja päivityksiä että löytänyt tiensä Steam-levitykseen. Uusin versio on tuonut lisää pelitiloja, sisältöä, viilatumpaa pelimekaniikkaa ja mahdottoman paljon kaikenlaista muutakin.

Lisätietoja: https://eu.survarium.com/eu-en/news/survarium-updated-version-028a

Lisätietoja: https://eu.survarium.com/

 

Child of Light oli männävuonna ihan älyttömän kaunis ja satumainen seikkailupeli. Eipä siis ihme, että sen tiimoilta julkaistiin myös ihan taidekirja. Ladattava sellainen. Iso PDF täynnä kaunista pelitaidetta ja konsepteja, olkaa hyvät.

Lisätietoja: http://childoflight.ubi.com/

 

FIFA/NHL-pelaajille olisi taas tekemistä. PlayStation ja Livegamers näet järjestävät valtakunnallisen videopelikiertueen, jonka yhteydessä etsitään myös suomen parhaita FIFA- ja NHL-pelaajia. Karsintatapahtumia järjestetään yhteensä 11 eri paikkakunnalla, mutta matseja pelataan myös verkossa.

Lisätietoja: http://www.livegamers.fi/pages/kiertue15.php

 

Warhammer: End Times – Vermintide sai taas lisää hypesisältöä, sillä nyt siihen esiteltiin uusin Waywatcher-sankari.

Lisätietoja: http://vermintide.com/dev-blog-5-kerillian-waywatcher/

 

Miikkatykästeli Crypt of the NecroDancerista ennakossaan ihan hirmuisesti taannoin. Nyt tämä roguelike-musarytmipeli on myös julkaistu. Tsekatkaa ihmeessä, vaikuttaa harvinaisen erikoiselta ja lystiltä peliltä.

Lisätietoja: http://necrodancer.com/