Uusimmat

Uutispotpuri: Technobabylon, Shadowrun: Hong Kong, Van Helsing III, Ultra Street Fighter IV, Dark Future, King’s Quest

26.05.2015 13:00 Jukka O. Kauppinen

Tiistaisessa uutiskoostessa taas paljon pientä asiaa:

 

Hyvistä seikkailuistaan tunnettu Wadjet Eye Games suuntaa seuraavaksi kyberpunkin ihmeelliseen maailmaan. Technobabylon vie meidät läheiseen tulevaan, jossa ihmisiä muokataan oikein kunnolla ja kolme pelattavaa päähenkilöä tutkii kyberavaruussarjamurhaajaa. Julkaistu PC:lle.

Lisätietoja:http://www.wadjeteyegames.com

 

Ja jos ei yksi kyberpunk-peli riitä, niin miten olisi kaksi? Shadowrun: Hong Kong jatkaa Harebrained Schemes –studion Kickstartattujen Shadowrun-pelien saagaa ja viskaa meidät seuraavaksi Shadowrun: Hong Kongin maailmaan. Tulossa kesällä PC/Mac/Linuxille.

Lisätietoja: http://store.steampowered.com/app/346940

 

Kamaluudellakin soisi olevan rajansa, mutta Van Helsingillä ei ole. Tosin toivotaan, että jos NeocoreGames kertoo pelin olevan trilogia, niin The Incredible Adventures of Van Helsing III myös olisi tarinan viimeinen osa. Niin skeidaa meininkiä on ollut tarjolla. PC/Mac.

Lisätietoja:http://store.steampowered.com/app/359900/

 

Tänään muuten julkaistiin PS4:n latauskaupassa Ultra Street Fighter IV. Mätk mätk! Peli tukee sekä PS3:n (!) että PS4:n tappelutikkuja, pyörii 60 fps:llä täyttä HD:tä ja sisältää kaikki vanhempaan Ultraan julkaistut DLC:t.

Lisätietoja:http://www.streetfighter.com/us/usfiv

 

Games Workshopin muinainen lautapeli Dark Future saa digitaalisen käsittelyn Auroch Digital –tiimin osaavissa käsissä. Aiemmin mm. Chainsaw Warriorin henkiinherättänyt tiimi luo nyt uusiksi synkkään tulevaisuuteen sijoittuvan maantie-autotaistelupelin. Tulossa luultavasti kaiklle mahdollisille alustoille, joskus.

Lisätietoja: http://www.darkfuture.info/

 

Uusi King’s Quest –seikkailu muuten etenee ilmeisesti ihan kivaa vauhtia. The Odd Gentlemen –studion taitelijakaksikko esittelee linkitetyn videon takana uuden seikkailupelin visuaalista taidetta ja teoksen hengen synnyttämistä. Peli itse ilmestyy loppuvuodeta PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/PC-alustoille latauspelinä.

Lisätietoja: Video / King’s Quest – A Hand Painted Game video

Lisätietoja: http://www.sierra.com/kingsquest