Uusimmat

Uutispotpuri: TESO, Pillars of Eternity, Carmageddon, Giana Sisters, Warframe…

20.03.2015 21:30 Jukka O. Kauppinen

Viikko on ollut sen verran kiireinen, että aika moni tiedote uusista ja tulevista pelijulkaisuista on lipsunut väkisinkin sormien välistä ”tehdään kohta” –laatikkoon – ja jäänyt sinne. Kerrataanpa niistä sitten tässä hyvin lyhyesti.

Warframe-nettiräiskintä on saanut PC:llä vuoden ensimmäisen ison laajennuksensa. Sanctuary-päivitys tuo peliin paljon uutta pelattavaa, aseita, uuden Warframen ja tehtäviä.

Lisätietoja: https://warframe.com/

Atom Universe on ”myöhemmin” PC:lle ja PS4:lle ilmestyvä virtuaalitodellisuus-huvipuistosimulaattori, jossa on minipelejä, sosiaalista pelehtimistä ja huvipuistopuuhailua.

Lisätietoja: Atom Universe

Giana Sisters: Dream Runners saapuu alkukesästä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Tällä kertaa ei kuitenkaan niinkään tasoloikkailla, vaan kilpajuostaan kenttien halki moninpelinä.

Lisätietoja: http://www.black-forest-games.com/

Unity of Command –strategiapelisarjalle tehdään jatkoa. 2×2 Gamesin kaverit ovat aloittaneet tulevan sotapelinsä sielunelämän avaamisen kehittäjäpäiväkirjoissaan.

Lisätietoja: Development Diary 1 – No More Wipeouts!

Blood Bowl II jatkaa hurjan hyvän strategia/urheilulautapelin meininkejä PC:llä, PS4:llä ja Xbox Onella joskus kesän mittaan. Eka pelitrailerikin on jo julkaistu!

Lisätietoja: http://www.bloodbowl-game.com/

Carmageddon: Reincarnation sai lopullisen julkaisupäivänsä, joka on – tadaa – 23.4.2015. Huhtikuussa siis päästään ajelemaan oikein kunnolla verirallia!

Lisätietoja: http://www.carmageddon.com/reincarnation

Pillars of Eternity on muuten jo valmis. Obsidian Entertainmentin tekemä roolipeli julkaistaan niinkin pian kuin 26.3.2015.

Lisätietoja: http://eternity.obsidian.net/

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited eli alkujaan kaupallisesti aika pahasti flopanneen TESO-morpin f2p-versio julkaistiin PC:lle ja Macille. Xbox One- ja PS4-versiot tulevat kesällä. Katso traileri.

Lisätietoja: http://www.elderscrollsonline.com/

 

Kuulisin myös mielelläni kommentteja, että onko tällaisessa uutiskoosteessa ylipäätään järkeä? Jos tällainen koetaan edes marginaalisen hyödylliseksi, niin ehkä ylijäämätiedotteita voisi yrittää jatkossakin tiivistää kerran, pari viikossa tähän tapaan. Läheskään kaikkea kun ei tosiaan pysty käsittelemään normaalisti itsenäisinä juttuina, eikä ole aina järkeäkään.