Uusimmat

Uutta Homeworldiä pukkaa jo tammikuussa

21.12.2015 11:00 Juho Anttila

Avaruuteen sijoittuneet Homeworld-reaaliaikastrategiat muistetaan ennen kaikkea näyttävyydestään ja kolmiulotteisen tilan tarjoamista mahdollisuuksista. Viime vuonna pelisarjan ostanut Gearbox teki kulttuuriteon ja julkaisi alkuperäisistä peleistä HD-versiot. Nyt julkaisuputkessa on ihan uusi Homeworld-seikkailu.

Pelin kehittää Blackbird Interactive ja se on saanut nimekseen Homeworld: Deserts of Kharak. Homeworld-tarinansa tuntevat muistanevat, että Kharak on se planeetta, jolta Kushanit lähtivät pitkälle matkalleen. Homeworld: Deserts of Kharak onkin esiosa alkuperäiselle Homeworld-sarjalle ja tätä kautta peli ei sijoitu avaruuteen, vaan aavikkoplaneetan pinnalle.

Pelin luvataan sisältävän sekä maa- että ilmataisteluita, mutta kieltämättä näkökulman sitominen planeetan pinnalle herättää pelkoja siitä, että Homeworld-brändi latistuu tavalliseksi reaaliaikanaksutteluksi. Onneksi asiaa ei tarvitse arvuutella kovinkaan pitkään, sillä Homeworld: Deserts of Kharak julkaistaan jo tammikuun 20. päivä.

Lähde: Rockpapershotgun

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Homeworld Remastered – legenda on palannut joukkoomme

Legendaarinen avaruusnaksu Homeworld syntyy uudelleen jo helmikuussa – tässä ensikuvat ja videot

Homeworld saa jatkoa: Shipbreakers syntyy Gearboxin tuella