UUSIMMAT

Uutta kotimaista iRintamalla: Sniffernaut, Sea Star HD, Sink em All ja Pulma 3D

13.09.2012 15:30 | Jukka O. Kauppinen

iPelit ovat kotimaisen pelialan uuden sukupolven suuri juttu – ja sillä rintamallahan tapahtuu ihan koko ajan. Uusia julkaisuja ropisee joka suunnalta ja toivon mukaan pelit löytävät myös yleisönsäkin. Ohessa mainittuna muutama esimerkki kesän ja syksyn peliuutuuksista.

Sniffernaut – Tuokio-studion kilpailullinen arcade-minuuttipeli, joka käyttää sivuttainvierivää match 3 -pelimekaniikkaa. Päähenkilö on symppis Sniffernaut Ralff -avaruuskoira.

”Erityisesti ihmiselle jotka pitävät simppeleistä peleistä ja lyhyestä pelisession kestosta”, tekijät kertovat.

Lisätietoja: Sniffernaut

Sea Star HD – HF Gamesin söpöpeli, jossa sekoitetaan toimintaa ja ongelmanratkontaa suurisilmäisten meritähtien säestämänä. Varo kieroja kalastajia, auta meritähdet turvaan!

Peli on saatavissa sekä iOS:lle että Androidille.

Lisätietoja: Sea Star HD

Sink em All – PC:n meriseikkailuistaan tunnettu Nitro Games urakoi myös mobiilialustoilla ja firman ensimmäinen iOS-peli jatkaa tutulla linjalla, joskin uusin sävelin. Nyt tarjolla on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli.

Lisätietoja: Sink em All

Pulma 3D Puzzle – kaikenikäisille tarkoitettu pulmanratkaisupeli, hieman kuin palapeli kolmiulotteisilla paloilla, jossa kootaan kolmiulotteisia objekteja. Pelin konsepti perustuu pulmapelikeksijän Sauli Jämsän 2000 luvun alussa tekemiin puisiin kolmiulotteisiin palapeleihin.

Lisätietoja: http://pulmagames.com/pulma3dpuzzle

Lue myös

LittleBigPlanet tavoittelee Vitalla kuuta

Tales of Graces-f (PS3)

Uudistunut Nelinpeli.com avaa ovensa

WoWin kehitystiimi vastaili pelaajien kysymyksiin