UUSIMMAT

Uutta MGS:ää – Metal Gear Rising ja Ground Zeroes

04.09.2012 22:45 Jukka O. Kauppinen

Myös Metal Gear -pelisarja on kasvamassa oikein isoksi, sillä pelille järjestettiin äskettäin oikein 25-vuotissynttärijuhla. Ja sen kunniaksi tarjolla onkin annos kaikenlaista kiintoisaa.

Ensinnäkin ohessa on galleriallinen kuvia Metal Gear Rising: Revengeance -pelistä, jota työstetään parhaillaan Platinum Gamesin ja Kojima Productionsin yhteistuotantona. Peli ilmestyy helmikuussa 2013 PS3:lle ja Xboxille.

Lisäksi Solid Snaken faneille on tarjolla traileri toisesta tulevasta MGS:stä, nimittäin Metal Gear Solid: Ground Zeroes -pelistä. Kojima Productionsin työstämä peli on ensimmäinen MGS, joka tarjoilee avoimen hiekkalaatikkomaailman. Teos käyttää Kojiman upouutta Fox game engine -teknologiaa ja ilmestyy joskus aikoinaan PS3:lle ja Xboxille.

 

Työn alla on myös Metal Gear Solid -elokuva, jonka tuottaa supersankarielokuvistaan (X-Men, The Amazing Spider-Man) tunnettu Avi Arad ja Sony Colompia Pictures.

Lisää aiheesta

Pelaatko vielä Metal Gear Onlinea? Se on loppu nyt!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Metal Gear Solid: Portable Ops Plus (PSP)

Lue myös

Wii U -esittelyssä Nintendo Land – ja järkyn hauska kummituspeli

Jännittävää indie-kyberpunkkia: Cypher

Domen arvosteluviikko 35/2012: Madagascar 3, Resonance, Shootmania, Walking Dead, Roccat Kulo, Wii U, Resident Evil 6, Guild Wars 2, Borderlands 2

Roccat Kulo 7.1 USB – ristiriitaiset pelikuulokkeet