UUSIMMAT

Uutta tietoa Battlefield 4:n Carrier Assault -pelimuodosta

08.03.2014 18:00 | Juho Anttila

Battlefield 4

DICE:n mainiolle Battlefield 4 -räiskinnälle on rakennettu pitkäkestoinen päivityspolku, jonka aikana peliä laajennetaan yhteensä viidellä moninpeliin keskittyvällä lisäsisältöpaketilla. Näistä kolmas, Naval Strike julkaistaan tämän kuun lopulla. Mukana paketissa tulee myös uusi mielenkiintoinen pelimuoto, Carrier Assault.

Jo ennestään tiedettiin, että Carrier Assault mukailee Battlefield 2142:n klassista Titan-pelimuotoa. Nyt DICE on antanut lisätietoja siitä, mitä Carrier Assault pitää sisällään. Kuten nimestäkin voi päätellä, tapahtumien keskipisteestä löytyy kaksi lentotukialusta.

Taistelut jakautuvat kahteen jaksoon. Ensivaiheessa keskitytään ajoneuvoihin. Pelaajat yrittävät vallata käyttöönsä ohjuspattereita, joiden avulla voidaan hyökätä vihollisen lentotukialusta vastaan. Kun pommitusta on jatkettu tarpeeksi pitkään, lentotukialuksen runko murtuu, jolloin varsinainen hyökkäysvaihe käynnistyy.

Jälkimmäisessä vaiheessa toiminta muuttuu jalkaväkipainotteisemmaksi, kun pelaajat pääsevät hyökkäämään lentotukialuksen sisälle. Nyt tavoitteena on lentotukialuksen sisältä löytyvien M-COM-asemien tuhoaminen. Koko erä on voitettavissa joko pommittamalla vastustajan lentotukialus rikki tai valtaamalla viimeinenkin M-COM-asema.

Uuden pelimuodon lisäksi Naval Strike pitää sisällään tuttuun tapaan myös neljä uutta karttaa, uusia aseita, uusia ajoneuvoja ja muuta mukavaa. Luvassa on siis perin lupaavan oloinen pakkaus meriteemaista räiskintää. Premium-tilin omaavat pääsevät tälläkin kertaa tutustumaan tarjontaan kaksi viikkoa ennen muita pelaajia.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Battlefield 4 versioi uudelleen klassista pelimuotoa

DICE paiskii yhä töitä Battlefield 4:n ongelmien parissa

WTF?! – Battlefield 4:n vaijeritorni muuttui jättiläisruoskaksi!

Keskustelu

Muropaketin uusimmat