Uusimmat

Uutuuspeli arviopommituksen kohteena – pelaajat hermostuivat spoilereista

18.02.2022 12:33 Muropaketin toimitus

Total War: Warhammer III:sta etukäteen paljastetut spoilerit ovat suututtanut kiinalaiset pelaajat.

Eilen ilmestynyt Total War: Warhammer III on saanut erinomaisen vastaanoton pelimediassa, mutta Steamissa pelin arvioista vain 58 prosenttia on positiivisia. Kuten Eurogamer kertoo, tämä johtuu kiinalaisten pelaajien suorittamasta arviopommituksesta.

Total War -sarja on erittäin suosittu Kiinassa, ja aiempi Total War: Three Kingdoms nousi sarjan nopeimmin myydyksi peliksi kiinalaispelaajien ansiosta. Total War: Warhammer III:n kohdalla pelaajat ovat kuitenkin olleet tyytymättömiä pelin ennakkomarkkinointiin alueella.

Eurogamerin mukaan monille striimaajille annettiin etukäteen promokoodeja peliin ilman, että osia pelistä olisi suojattu spoilerien varalta. Tämä johti siihen että striimaajat spoilivat ohimennen merkittävän osan pelin tarinasta jo ennen julkaisua. Pelaajat eivät tästä pitäneet ja kävivät Steamissa pelin kimppuun.

Kuten analyytikko Daniel Ahmad kertoo alla olevassa twiitissä, striimaajat eivät myöskään tienneet mitään pelistä, eivätkä olleet siitä erityisen kiinnostuneita. Koko promokampanja näyttää siis menneen metsään. Julkaisija Sega ei Eurogamerin mukaan ole kommentoinut tapahtumia.