Uusimmat

Vähän erilainen luokkakokous – arvostelussa Final Exam

10.04.2014 22:30 Jukka O. Kauppinen

Daniela Wnuk lähti kavereineen kohti iloista luokkakokousta, mutta eihän se mennyt mitenkään suunnitelmien mukaan. Rakkaat kaverit jäivät näkemättä ja inhokit kamppaamatta, kun hirviö-örkkimörkkilaumat tunkivat häiriköimään…

Geneeriset liukuhihnaviholliset hyppivät silmille valitettavan nopeasti. Erilaisia hirviöitä on vain kourallinen, pomot pois lukien. Jos örrimöykkyjen on tarkoitus olla pelottavia tai hauskoja, ne epäonnistuvat tehtävässään loistokkaasti. Tavanomaiset pikkuvihulaiset ovat yllättävän kestäviä ja  sietävät mätkimistä aivan liian kauan, ennen kuin lopulta hajoavat verilätäköiksi. Isommat hirviöt on tehty teräksestä ja niiden kaataminen vaatii hermoja sekä kombojen opettelua – tai kasapäin Molotovin drinkkiyllätyksiä. 

Epäkuolleisiin tehoavat parhaimmin  erilaiset kombot, joten pelaajan ei kannata sortua yhden tai kahden napin hakkaamiseen, se kun hukkaa mätöstä viimeisetkin ilon rippeet. Onneksi zombimäiskinnällä on neljä vaikeustasoa, mikäli hirviöt tuntuvat liian sitkeiltä pihveiltä. Erilaisia aseita on ripoteltu matkan varrelle, eikä niiden löytämisestä ole tehty päivänselvää pässinlihaa. Pelkästään yhteen asiaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä jokaisella hahmolla on oman perusvasaransa” lisäksi pyssy,  kranaatteja tai Molotovin koktaileja. Örrimöykkyjen lahtausmenetelmät eivät siis lopu kesken ihan heti. 

Lue koko arvostelu: Final Exam (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Bioshock Infinite Burial at Sea Episode 2 DLC (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

inFamous: Second Son (PS4)

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS3)

The Elder Scrolls Online (Mac, PC)