Vahingossa julkaistu Mass Effect 3 -lisäosa paljasti yllättävän lisähahmon

22.02.2012 14:02 | Tero Lehtiniemi

Lisäosien yllättävä vahingossa julkaiseminen tai jopa ”vahingossa” julkaiseminen on hyvä tapa herättää mielenkiintoa odotettuja tai jo suosittuja pelejä kohtaan. Pelijournalistien ja muiden pelaajien mielenkiinto on tällä hetkellä varmasti kohdistunut Biowaren Mass Effect 3:een, joten kaikki asiaan liittyvä on ns. hot news. Niin myös tämä.

Xbox Live Marketplacessa julkaistiin nimittäin taannoin vahingossa Mass Effect 3:n From Ashes -lisäosa, joka tarjoillaan ilmaiseksi Collector’s Editionin ja PC:n Digital Deluxe -version mukana. Tarkasta sisällöstä ei muuten ole tietoa, mutta pikainen julkisuudessa pilkahdus paljasti että lisäosa tuo mukanaan uuden ryhmän jäsenen.

Ryhmän jäsenen nimestä ei ole tietoa, mutta rotu sen sijaan on: protean. Nämä aikoinaan Reapereiden tuhoamaksi luullut veijarit omasivatkin Mass Effect 2:n juonen myötä paljon julmemman kohtalon. Jääkin nähtäväksi miten proteaani Shepardin remmiin eksyy ja se lisätäänkö sankari mukaan tyylikkäämmin kuin Mass Effect 2:n lisähahmot Zaeed ja Kasumi.

Muille pelaajille noin kuusisataamegainen latauspaketti tulee kustantamaan 800 MS-pistettä, joten ihan hirveästi eivät muutkaan pelaajat köyhdy.

Lähde: Eurogamer

Lue myös

Alan Wake meni suoraan listaykköseksi – tienasi itsensä 48 tunnissa

Domen arvosteluviikko 7/2012: Katherine, Mass Effect 3, Men of War, Ski Region Simulator ja Vita – julkaisupelit

Jagged Alliance: Back in Action (PC)

Wiikon wanha: Meridian 59

Keskustelu

ärsyttävää. julkaisevat pelin torsona ja sitten saman tien myyvät sisällön DLCnä.

Ei kannata maksaa.

@3

Juu olihan siinä 2 eri tiimiä tekemässä sitä, joo. Mutta EA:lta ja sijoittajilta tuli rahat mitä pelintekoon käytettiin ja tuskin Montrealin pojat koodia palkatta väänti -> resurssit jaettu 2 tiimin kesken -> vähemmän resursseja käytetty yksinpeliin.

Toivon toki kovasti että yksinpeli ei oo turhasta moninpelistä kärsiny, mutta kokemus on toista opettanu.

@2
”Toivoa vaan sopii että täysin turhaan monipeliin käytetyt resurssit ei tunnu kovin paljoa yksinpelissä.”

Moninpelin teki Biowaren Montrealin osasto, yksinpelistä huolehti Edmontonin pääosasto. Eli tuskin on vaikutusta yksinpelin laatuun, mutta mistäs sen ikinä tietää.

@1: No makunsa tietysti kullakin mutta ME3 ei kyllä missään nimessä kannata ostaa moninpeliksi. Teknisesti korkeintaan no-joo tasoa oleva toteutus ja kuolettavan tylsä pelimuoto. Mille tahansa alustalle löytyy huomattavasti parempia täysin ilmaisia moninpelejä kuin ME3 moninpeliräpellys.

Toivoa vaan sopii että täysin turhaan monipeliin käytetyt resurssit ei tunnu kovin paljoa yksinpelissä.

Täytyy kyllä mainita, että kyseinen peli kannattaa ostaa jo pelkästään moninpelin tähden. Cooppi on varsin viihdyttävä ja jopa haastava vaikeimmalla gold tasolla. Demo kannattaa käydä imuttamassa, mutta varautukaa ongelmiin originin kanssa…

Muropaketin uusimmat