Uusimmat

Vaikka Too Human floppasi, tarina viedään loppuun

03.05.2011 17:20 Jukka O. Kauppinen

Vuonna 2008 julkaistu Too Human oli yksi niistä monista surullisenkuuluisista ikuisuusprojekteista, jotka eivät päättyneet kovinkaan hyvin. Tuhottoman pitkään tuherrettu räiskintäpeli oli kehno viritys, mutta Silicon Knights -studio ei aio antaa vielä periksi.

Pelistä suunniteltiin alkujaan kolmiosaista trilogiaa – ja tekijät myös aikovat viedä tarinan loppuun saakka. Mitä siitä että ensimmäinen peli floppasi, kyllähän homman ehtii viedä loppuun trilogian kahdessa seuraavassa osassa.

Too Human -pelin piti alkujaan ilmestyä ensimmäiselle PlayStationille, sittemmin GameCubelle. Lopulta se laskeutui Xbox 360:lle.

Lähde: Industry Gamers, Silicon Knights on Too Human: We Intend to Finish the Trilogy

Lisää aiheesta

Too Human (360)

Too Human antaa kovin ristiriitaisia viestejä. Siinä on uskomattoman munakas taustatarina ja -maailma, joka saa hardcore science fictionin ystävälle huvittuneen hymyn naamalle. Samalla se ampuu melkeinpä jatkuvasti yli, välillä tahallisen onnistuen, välillä hämmennyttävän omituisesti. Tuntuu kuin tämä Denis Dyackin visioima peli olisi yhden miehen show, jonka käsikirjoituksen korkealle tähtäävät visiot eivät oikein kohdanneet pelintekemisen realiteetteja.

Lue myös

Domen arvosteluviikko 17/2011: Dissidia 012, Fight Night Champion, Outland ja Test Drive Unlimited 2

Kuuntele radiota tiistaina: kotitietokoneiden 30-vuotinen historia suorana

Myös Sony Online hakkerien kohteena: 25 miljoonan käyttäjän tiedot varastettiin

Wiikon wanha: Shogun: Total War

Muropaketin uusimmat