Uusimmat

Vain kuusivuotias Call of Duty: Warzone -lupaus näytti saaneen bannit pelistä – mutta todellisuudessa kaikki ei ollut siltä miltä näytti

14.12.2020 18:29 Muropaketin toimitus

Vasta kuusivuotias RowdyRogan on ällistyttänyt Call of Duty -maailmaa taidoillaan. Aiemmin lupaus vaikutti saaneen porttikiellon Call of Duty: Warzoneen, mutta sittemmin tapaus osoittautui huijaukseksi. 

Roganin managerina toimivan isän julkaiseman videoklipin perusteella Rogan sai joulukuun yhdeksäntenä päivänä täysin puskista bannit K-18-peli Call of Duty: Warzoneen. Mitään selitystä porttikiellolle ei bannien yhteydessä kuitenkaan annettu, eikä ihme, sillä kyse oli huijauksesta.

Todellisuudessa kyse oli FaZe Clanin järjestämästä tempauksesta, jossa pelaajat haastettiin luomaan mahdollisimman viraali video. RowdyRogan päätti vanhempiensa avustuksella osallistua kisaan ja lopputulos oli ainakin siinä mielessä onnistunut, että tempaus todellakin herätti huomiota. RowdyRoganin isä kuitenkin myöntää videollaan, että osa ihmisistä varmasti suuttuu, kun he huomaavat että kyse oli julkisuustempusta.