UUSIMMAT

Väite: Kehitteillä ollut Suicide Squad -peli peruttu, uusi Batman-peli kehitteillä

20.12.2016 12:00 Muropaketin toimitus

Warner Bros. Montreal -studion kerrotaan lopettaneen Suicide Squad -pelin kehityksen, jonka väitetään jatkuneen jo kaksi vuotta. Sen sijaan Batman: Arkham Origins -pelin tekijöiden väitetään kehittävän uutta Batman-peliä.

Pelisivusto Kotaku  kertoo saaneensa usealta lähteeltä tiedon, että Batman: Arkham Origins -pelistä tunnettu Warner Bros. Montreal -studio on lakkauttanut Suicide Squadiin perustuvan pelin kehittämisen. Suicide Squad -pelin kerrotaan olleen kehityksessä peräti kaksi vuotta, mutta sitä ei koskaan ole virallisesti julkistettu.

Kotakun mukaan peli olisi mahdollisesti ollut yhteistyömuotoinen eli co-op -peli. Kehityksen lakkautusta on ilmeisesti edeltänyt jonkinlainen myllerrys pelistudion sisällä. Lisäksi kerrotaan, ettei peli onnistunut tekemään vaikutusta Warner Bros. -yhtiöön, joka ei sitten näyttänytkään vihreää valoa sen julkaisulle.

Kotaku kertoo kuitenkin kuulleensa myös huhuja, että Warner Bros. Montreal kehittäisi parhaillaan uutta Batman-peliä. Sivusto kertoo kuulleensa jo aiemmin tänä vuonna, että kehitteillä oleva peli keskittyisi Damian Waynen hahmoon.

Mitään virallista ei ole julkistettu sen paremmin Suicide Squad -pelistä kuin uudesta Batman-pelistäkään, joten tietoihin kannattaa suhtautua varauksella.

Studion kehittämä Batman: Arkham Origins (2013) oli prequel eli esiosa Rocksteadyn kehittämälle Batman: Arkham -sarjalle, mutta peli ei saanut yhtä lämmintä vastaanottoa kuin sarjan pääpelit, ja myös Domen arviossa sen arvosana jäi 3,5 tähteen. Originsia ei myöskään remasteroitu nykyisen sukupolven konsoleille syksyllä ilmestyneessä Batman: Return to Arkham -pelikokoelmassa.

Batman
Kaikki jutut aiheesta