Uusimmat

Valorantin Masters Reykjavik -turnaus päättyi suomalaispelaajien kannalta pettymyksiin, vaikka kotiin kannettiinkin useampi MVP-palkinto

31.05.2021 14:30 Muropaketin toimitus

Turnausvoitto lipesi suomalaispelaajien näpeistä Valorantin Masters Reykjavik -turnauksessa, kun pohjoisamerikkalainen Sentinels vei ykköstilan mennessään.

Nikita ”Derke” Sirmitevin edustama Fnatic puolestaan eteni turnauksessa aina finaaliin saakka. Vaikka Sentinels kaatoikin Fnaticin loppuottelussa suoraan kartoin 3-0, oli finaali silti hyvin tiukka.

Kahdessa ensimmäisessä kartassa ratkaisua jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta saakka. Ensimmäisenä pelattu Split päättyi Sentinelsin voittoon erin 14-12, kun taas Bindin lopputulokseksi tuli 16-14. Viimeiseksi jääneessä Havenissa Sentinels nappasi turnausvoiton erin 13-11.

Derke hoiti oman tonttinsa koko turnauksessa erittäin tyylikkäästi. Suomalaispelaaja palkittiin turnauksen kuutena päivänä parhaaksi pelaajaksi peräti kolme kertaa. Fnaticin saaliiksi jäi 100 000 dollaria ja 350 VCT-pistettä, Sentinelin viedessä kotiin 200 000 dollaria ja 400 VCT-pistettä.

Elias ”Jamppi” Olkkosen edustama Team Liquid taisteli turnauksessa tiensä neljännelle sijalle saakka. Joukkue palkittiin 60 000 dollarilla ja 250 VCT-pisteellä.