Valtakuntien hallinta uudistuu – Samaa sukupuolta olevien avioliitto saapuu Crusader Kings 3:een

27.01.2022 19:42 Muropaketin toimitus

Samaa sukupuolta olevien avioliitto saapuu Crusader Kings 3:een, kun peli päivitetään ensi kuussa. Samalla julkaistaan uusi DLC-laajennus.

Helmikuussa julkaistaan uusi Crusader Kings 3 -päivitys, joka tuo peliin samaa sukupuolta olevien avioliiton. Asiasta kertoo Eurogamer.

Pelissä on aiemmin voinut olla kiinnostunut samaa sukupuolta olevista hahmoista, mutta avioliittoon päätyminen ei ole vielä onnistunut. Peliin on julkaistu modeja, jotka mahdollistavat avioliiton, mutta Crusader Kings -kehittäjä Paradox on poistanut ne, koska modit rikkovat pelin.

“Aiemmin samaa sukupuolta olevat hahmot eivät ole voineet olla romanttisesti toistensa kanssa tekemisissä, sillä se aiheutti monia ongelmia pelin osalta. Saimme korjattua hankaluuksia aiheuttaneen bugin, ja ominaisuus on käytettävissä, kun julkaisemme seuraavan päivityksen”, tiedotti Paradox.

Päivitys tulee saataville 8. helmikuuta. Samalla julkaistaan uusi DLC-laajennus nimeltä Royal Court. Crusader Kings 3 on saatavilla PC:lle, ja se julkaistaan maaliskuussa PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.