Uusimmat

Valtava Fallout-modi on kuin kokonaan uusi peli – Katso upea traileri!

21.11.2016 09:54 Tuukka Hämäläinen

fallout-falloutnewvegas-thefrontier-001

Fallout: The Frontier tarjoaa New Vegasin pohjalta kokonaan uuden pelikokemuksen karttaa ja tarinaa myöten. Tekeillä olevasta jättimodista on juuri julkaistu näyttävä traileri.

Fallout 4:n julkaisusta on vierähtänyt jo vuosi, mutta modaajat työskentelevät vielä ahkerasti Fallout: New Vegasin (2010) parissa. Nyt Polygon raportoi modaajajoukon parhaillaan työstämästä Fallout: The Frontier -modista, joka laittaa New Vegasin kokonaan uuteen uskoon.

The Frontier sijoittuu Oregonin osavaltioon, Portlandin kaupungin raunioihin, ja se sisältää täysin uuden, 16 neliökilometrin pelimaailman. The Frontier tarjoilee lumisissa ympäristöissä uuden tarinallisen pelikokemuksen, joka sisältää uusia aseita ja hirviöitä. Lisäksi se näyttäisi vievän pelihahmon avaruuteen saakka.

Modin virallisen sivuston mukaan valtavasta projektista on valmiina noin 70%. Alta näet uunituoreen, pitkän trailerin, josta ei tunnelmaa ja upeita kohtauksia puutu.

Fallout
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat