Uusimmat

Valve suututti Artifactia odottavat pelaajat – Lyhyeksi jäävä betavaihe myöhästyy lähes kuukaudella

20.10.2018 10:55 Muropaketin toimitus

Valven kehittämän Artifactin betan oli määrä alkaa jo lokakuussa. Nyt Valve on paljastanut, että beta alkaakin vasta marraskuun 19. päivänä, vain reilua viikkoa ennen pelin virallista julkaisua.

Valve on luonut loppukesän ja syksyn aikana suurta hypeä kehittämänsä korttipeli Artifactin betatestauksen ympärille. Kaikki Dota 2:n maailmanmestaruusturnaus The International 8:aan osallistuvat pelaajat kutsuttiin mukaan betaan, kuten myös kaikki peliä PAX West -pelimessuilla testanneet. Valve on myös julkistanut hiljakseen uusia Artifactista löytyviä kortteja.

Nyt Valve on kertonut huonot uutiset Artifactia kuumeisesti odottaville pelaajille. Betavaiheen oli tarkoitus alkaa jo lokakuussa, mutta perinteisen ”Valve timen” periaatteen mukaan Valve on nyt ilmoittanut, että beta alkaakin vasta 19. päivä marraskuuta. Täten betavaihe jää sangen lyhyeksi, sillä peli julkaistaan kaikelle kansalle 28. päivä marraskuuta.

Artifactia odottavat pelaajat eivät ymmärrettävästi ole kovin mielissään tapauksesta. Yleisen mielipiteen mukaan vain yhdeksän päivää kestävä betatestaus ei täytä pelaajakansan ennakko-odotuksia. Betatestaajat saavat kuitenkin myös 20 dollaria maksavan Artifactin kokoversion ilmaiseksi, joten mistään valtavasta ongelmasta ei todellisuudessa ole kyse.