Valven konsolihuhut vahvistuivat taas

04.09.2012 18:45 | Jukka O. Kauppinen

Valven on jo pitkään huhuttu työstävän omaa pelikonsoliaan ja jotain kieroa siellä on todellakin tekeillä. Firmahan palkkasi taannoin muun muassa nörttien ja insinöörien kuningattaren, itsensä Jeri Ellsworthin. Jerin  erikoisalahan on piirisuunnittelu, joten kylläpä olisi tosi jännää tietää mitä hän täsmälleen siellä pakertaa.

Jotain vinkeää varmastikin, sillä Valven uusimmassa avoimet työpaikat -ilmoituksessa firma etsii teollista suunnittelijaa.

”Olemme niin kovin turhautuneet tietokonemaailman innovaation puutteeseen. Niinkin perusjutut kuin hiiri ja näppäimistöt ovat pysyneet entisellään vuodesta toiseen.”

Valvella ollaankin vahvasti harkitsemassa hardismaailmaan laajentamista, jos ideat ja innovaatiot kohtaavat todellisen tarpeen ja synnyttävät kiinnostavia tuotteita.

Saas nähdä. Insinöörejä, teollisia suunnittelijoita ja valvemainen inspiroiva, vapaamielinen ilmapiiri. Ken tietää mitä huimaa siellä saattaisikaan syntyä.

Lähde: Valve takes a step toward hardware, ’frustrated by the lack of innovation’

Jeri.

Lue myös

Wii U -esittelyssä Nintendo Land – ja järkyn hauska kummituspeli

Jännittävää indie-kyberpunkkia: Cypher

Domen arvosteluviikko 35/2012: Madagascar 3, Resonance, Shootmania, Walking Dead, Roccat Kulo, Wii U, Resident Evil 6, Guild Wars 2, Borderlands 2

Roccat Kulo 7.1 USB – ristiriitaiset pelikuulokkeet