Vanhan sukupolven digi-Destiny päivittyy ilmaiseksi uusille laitteille

06.09.2014 14:00 Juho Anttila

Bungien ihan kohta julkaistava Destiny-räiskintä ilmestyy sekä edellisen että nykyisen konsolisukupolven laitteille. Niillä pelaajilla, joilla ei vielä löydy television alta uutta konsolia, on edessä valinta: ostaako hypetetty megapeli vanhalle laitteelle vai odottaako, kunnes pankkitili antaa myöten myös uuden konsolin hankinnalle.

Tämän pelaajajoukon pähkäily muuttui juuri kertaluokkaa helpommaksi, sillä Bungie on nyt varmistanut, ettei peliä tarvitse lähteä ostamaan kahta kertaa. Jos ostat Destinyn PlayStation 3 – tai Xbox 360 -version, saat nimittäin päivittää ostoksesi uudelle konsolisukupolvelle ilmaiseksi. Myös pelitallennukset saa siirrettyä uudelle konsolisukupolvelle samassa yhteydessä.

Tarjous koskee ainoastaan pelin digilatausversiota. Levyversiota ei saa päivitettyä edes digitaaliseksi uuden sukupolven versioksi. Syynä lienee pelko siitä, että pelaajat lataavat ilmaiseksi uuden version ja myyvät sitten pelilevyn eteenpäin. Sen sijaan päivitystarjous ulottuu kyllä myös pelin kausikorttiin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Sukkula Venukseen, Destinyn siivin

Destinyä esitellään uusilla trailereilla ja kuvilla

Varaslähtö: Destiny

Destiny-ennakko (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)