Vapise Valve – Epic Games Store tarjoilee joka kuukausi kaksi maksutonta peliä

10.12.2018 18:22 | Muropaketin toimitus

Fortniten kehittäjä Epic Games on avannut oman digitaalisten pelien kauppapaikan, ja Epic Games Store haastaakin PC-pelien yksinvaltiaana toimivan Steam-kaupan. Epic tarjoaa kehittäjille isomman siivun myyntituotoista, lisäksi se antaa joka kuukausi kaksi peliä ilmaiseksi.

The Game Awardseissa kuultiin äskettäin mitä kaikkea Epic Games Storeen on tulossa myyntiin. Se haastaa Valven Steam -pelikaupan tarjoamalla pelikehittäjille jopa 12 prosenttia enemmän pelien myyntituloista. Myös pelaajille on luvassa aihetta iloon, sillä Epic Games aikoo tarjota joka kuukausi kaksi peliä täysin ilmaiseksi.

Aivan kuten aiemmin uutisoimme, nähdään ensimmäisinä ilmaispeleinä Subnautica ja Super Meat Boy. Subnautican voi napata itselleen aikavälillä 14.-27. joulukuuta. Super Meat Boy tulee tarjolle alkaen joulukuun 28. päivä, muistuttaa Gamepur-sivusto.

Seuraavia ilmaispelejä ei ole vielä paljastettu, mutta on täysin selvää, että Epic Games Storen ilmaispelit ja studioystävällisyys luovat Valvelle paineita uudistaa Steamiä houkuttelevammaksi kehittäjien lisäksi myös pelaajille.