UUSIMMAT

Vasta ilmaisuus tepsi – ArchLord sai lopulta pelaajia

24.05.2008 11:00 | Jouni Mäki-Panula

ArchLord-massiiviroolipeli on rikkonut puolen miljoonan pelaajan rajan. Peli poikkeaa genrensä valtavirrasta olemalla täysin ilmainen sekä aloittamisen että pelaamisen osalta.

Korealaisen NHN Corporation alun perin kehittämä ArchLord julkaistiin Codemastersin toimesta Euroopassa vuoden 2006 lokakuussa. Peli sai osakseen vaisun ja suorastaan huomaamattoman vastaanoton, kunnes Codemasters veti viime elokuussa ässän hihasta ja muutti pelin täysin ilmaiseksi.

ArchLordiin on toistaiseksi ilmestynyt kaksi niin ikään ilmaista laajennusosaa ja kolmas on jo tekeillä.

Lisätietoja: http://www.archlordgame.com/news.php?id=6361&articletype=News

Lisää aiheesta

Archlord – kukkulan kuninkaat nettiseikkailuna

Codemasters tarvitsee pelaajia nettiropeihinsa

Verkkoseikkailujen mokaisessa maailmassa osa 2: roskamorpit

Lue lisää eDomesta

eDomen arvosteluviikko: Agon, Bomberman, City Life, Dynasty Warriors 6, Euro 2008, Wii Fit

Testien juhlaa Fable 2:n, Sacred 2:n ja Virtual Consolen parissa

Viikon videojysäys: Age of Conan, Spore, Trackmania, Echo Chrome, Buzz, SingStar…

Keskustelu

tää on kyl aika skeida peli. ite sain aidon version ilmaseks peli-lehden mukana ku olin tanskan maalla käymässä. seki makso sillo hurjat 2,50euroissa, lehti meinaan siis. mut pelinä on kyllä aika armotonta grindausta. teki tiukkaa saaha ukko ees 2tasolle. musiikit kuiteski on pelissä hienot, tai ainaki siinä ku asentaa peliä :D

@5

Hetkinen, katsastin nopeasti air rivalsin ja pelihän on aika kaukana perinteisestä MMO:sta. Tämä air rivals vaikutti lähinnä FPS peliltä. Listauksesi on jotenki muutenkin omituinen, scifi ja fantasia samassa listassa. Paljonko olet pelejä pelannut ja perustele miksi air rivals on paras MMO?

Jos te ilmaista ja hyvää haluatte, air rivals. Paras MMO mitä olen pelannu, mukaanluettuna maksulliset ja maksuttomat. =)
(Pelannut esim. wow, lineage 2, anarchy online, aeronauts, perfect world, archlord, etc.)

Ainoa millään tapaa kelvollinen ilmainen MMORPG on minulle vieläkin anarchy online. Vielä kun ne tökkäävät kohtapuoliin sen uuden grafiikkamoottorin, niin eiköhän ala taas kelvata vähän laajemmallekin yleisölle. Anarchy onlinea pelattuani WOW vaikutti vaativuudeltaan lastentarhalaisten peliltä. Kerta kaikkiaan hieno ja viihdyttävä peli.

Eiköhän se ilmaisuus ole genren valtavirtaa, kun ottaa huomioon kaikki Second Lifet, RF Onlinet ja sen ison listan paskoja morppeja, minkä joku eDomen toimituksesta postasi joku aika sitten?

Mieluummin pelaan Requiem Bloodymare (f2p, K17) peliä kuin tätä. Että voi ihmiset koukuttaa kasaan paskaan. Sääliks käy =/

Peli on sairaan paska imo, surkea grafiikka, perseestä oleva hahmonluonti, mitäänsanomaton maailma jne.

Muropaketin uusimmat