UUSIMMAT

Verkkosotaa rahasta

25.09.2006 17:06 | Jukka O. Kauppinen

Lokakuussa aloittava pelipalvelu Gamelio laittaa Quaken ja Counter-Striken pelaajat kamppailemaan rahapanoksista. Kohta frägeilla voi tienata ehtaa rahaa. Mutta kuoleminen käy kukkaron päälle.

Oletko valmis pelaamaan rahasta?

Gamelio tukee kahta peliä: Quake 4:ää ja Counter-Strike 1.6:tta. Järjestelmän perusidea on selkeä: pelaaja saa jokaisesta tapetusta vastustajasta oikeaa rahaa omalle pelitililleen, tietysti vastustajan tililtä. Vastaavasti jokainen oma kuolema lihottaa jonkun muun pelaajan tiliä.

Kuoleman hinta on vain kymmeniä senttejä, joten tunnin pelaamisella ei paljoa vielä ehdi rikastumaan – tai köyhtymään.

Pelaajat siirtävät rahaa pelitililleen luottokortilla. Pelitililtään voi siirtää rahaa omalle pankkitililleen.

Ennen palvelun aukeamista järjestetään betatestausturnaus, jonne halutaan myös suomalaisia pelaajia. Jos haluat näyttää taitosi Quake 4:ssä ja Counter-Strike 1.6:ssa ja voittaa testissä erilaisia palkintoja, lue seuraavat ohjeet tarkasti. Testissä ei vielä pelata oikealla rahalla.

Gamelio betatestausturnaus 23.9.–2.10.2006

Turnaus on avoin kaikille testaajille. Testauksessa rekisteröidytään gamelio.comiin ja saadaan omalle pelitilille 10 yksikköä Gamelio-pelirahaa. Turnauksen voittaa pelaaja, jolla on turnauksen loputtua eniten pelirahaa tilillään. Tämä Gamelio-peliraha on vain betatestauksessa käytettävää, eikä sitä voi ostaa lisää tai nostaa pankkitililleen. Betaturnauksessa on omat palkinnot.

Testaajat osallistuvat betaturnaukseen pelaamalla riittävästi palvelun sisällä. Counter-Strike ja Quake 4 -pelaajien on pelattava vähintään yksi tunti Shoot’em all -pelitilaa, osallistuttava vähintään seitsemään Shoot’n’go -otteluun ja osallistuttava neljään turnaukseen.

Kaikenlainen huijaaminen on ankarasti kiellettyä ja siitä kiinni jääminen aiheuttaa elinikäisen porttikiellon palveluun.

Betaturnauksen voittaja voittaa 1000 euron matkakortin. Lohdutuspalkintoina jaetaan muun muassa pelipalvelimia Game-hosting.com:iin, pelirahaa omalle Gamelio-tilille ja Gamelio-t-paitoja.

Betatestiin ja -turnaukseen pääsee osallistumaan surffaamalla osoitteeseen: http://debug.gamelio.com

Testiin otetaan mukaan vain rajoitettu määrä pelaajia. Kun Suomesta on tarpeeksi ilmoittautuneita, ei uusia enää oteta vastaan.

Olisitko valmis pelaamaan selkeillä rahapanoksilla?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Joo-o, jengi tulee vetelemään koodeilla ja ”tienaamaan” rahaa. Aivan mahdoton idea se, että jokainen pelaisi puhtaasti tätä turnausta / peliä.

Tuossapa mulle oiva tapa rikastua… On sitä tullu ennenki koodattua jäämättä demosta kii.

Muropaketin uusimmat