UUSIMMAT

Vermintide on hitti, joten ottakaa ilmaista DLC:tä!

12.11.2015 13:00 | Miikka Lehtonen

Fatsharkin Warhammer: The End Times – Vermintide on peli, jolle toivoin paljon hyvää. Olenhan hirveä Warhammer-fanipoika, joka tuntee olonsa kotoisaksi Games Workshopin synkässä fantasiamaailmassa. Lisäksi kun kävin tututustmassa peliin kuluvan vuoden tammikuussa, peliä kehittänyt Fatshark vaikutti sympaattiselta ja asialleen omistautuneelta porukalta.

Niinpä olenkin oikein iloinen, kun firma tiedotti pelin myyneen jo yli 300 000 kappaletta. Vermintide on saanut lämpimän vastaanoton medialta ja pelaajilta, ja peli kummittelee sitkeästi Steamin suosittujen pelien listoilla.

 

Warhammer_Vermintide_DLC_1_Screenshot_Altar

Warhammer_Vermintide_DLC_1_Screenshot_ranged_weapons

 

Fatsharkin väki kiittää yleisöään ilmaisella DLC:llä. Sigmar’s Blessing -paketti lisää peliin vinon pinon uutta loottia, mahdollisuuden kontrolloida tarkemmin, millaista loottia tehtävistä haluaa ja muitakin kivoja ominaisuuksia. Peliin on tulossa myös päivitys, joka lisää siihen uusia pelitiloja. Jos haluaa kohdata rottien kauhut täysin yksin, se tulee pian onnistumaan. Samaten tuloillaan on survival-tila, jossa pelaajat kisaavat siitä, kauanko pysyvät hengissä loputtoman ja alati pahenevan Skaven-aallon edessä.

Lähde: Fatshark
Lisätietoja: Warhammer: The End Times – Vermintide

Muropaketin uusimmat