UUSIMMAT

Video: Arvaamattomuudestaan tunnettu Hollywood-näyttelijä Gary Busey nähdään pian Killing Floor 2:n rankkana joulupukkina

08.11.2018 21:03 | Muropaketin toimitus

Killing Floor 2:n tulevassa joulupäivityksessä nähdään kummallisuuksia, kun näyttelijä Gary Busey toimii pelin rankkana joulupukkina.

Näyttelijä Gary Busey oli muutaman vuosi sitten eräs kohteista Hitman-pelissä. Ilmeisesti asiat toimivat hienosti, sillä Busey on pian julkaistavassa Killing Floor 2’s Twisted Christman: Season’s Beatings -päivityksen Badass Santana.

Badass Santa ei ole loppuvihollinen vaan uusi ostettava pelattava hahmo jonka äänenä Busey toimii. Busey tarjoaa myös aseiden ja tarvikkeiden hankintavinkkejä Free Trader -asemalla Traden-hahmon äänenä, kertoo Pcgamer-julkaisu.

Kuusipuun alta löytyy uusia aseita, kuten konepistooleja, taistelukirveitä ja muuta mukavaa. Lisäksi joulun ihmettä juhlitaan uusilla pelikartoilla.

The Killing Floor 2 – Twisted Christmas: Season’s Beatings -päivitys ilmestyy joulukuun alussa ja se on ilmainen kaikille pelin ostaneille.