Uusimmat

Video: Mättöpelien taistelijoilla on joskus todella typeriä motiiveja vetää toisiaan turpaan

10.11.2016 17:00 Tuukka Hämäläinen

streetfighter-streefighter4-001

Outside Xboxin tuoreella videolla osoitetaan, että taistelupelien hahmoilla on ajoittain todella typeriä syitä osallistua kamppailuturnaukseen.

Useimmat sankarit taistelevat kunnian, koston tai palkintojen vuoksi – mutta toisinaan vastustajansa joutuu peittoamaan ihan vaan saadakseen parempia reseptejä kokkailuun.

On sanomattakin selvää, että tappelupelien tarinoihin ei ole kiinnitetty niin paljon huomiota kuin pelattavuuteen tai käsikirjoitus on vedetty läskiksi tahallaan. Outside Xbox on kuitenkin tuoreella videollaan listannut mättöpelien kuusi surkeinta syytä osallistua kamppailuturnaukseen. Edustajia löytyy niin Street Fighterista kuin Tekkenistä ja Mortal Kombatistakin, ja syyt vaihtelevat konkurssiin menneen ravintolan pelastamisesta aina sen todistamiseen, että taistelija on elokuvaurallaan tehnyt itse omat stunttinsa.

Tekken
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat