UUSIMMAT

Video: Näin käy, kun tosipelaaja ja trollit kohtaavat lentosimulaattorissa

29.06.2017 11:22 | Muropaketin toimitus

Microsoft Flight Simulator X on sekä tosipelaajien että trollien suosiossa. Mikäli eri pelaajaryhmät kohtaavat simulaattorin moninpelissä, voi tulos olla melko hauskaa seurattavaa.

Microsoftin Flight Simulator X -lentosimulaattorin moninpelissä pelaajat voivat toimia joko osana lennonjohtoa tai eri lentokoneiden pilotteina. Jotkin pelaajat ottavat Flight Simulator X:n hyvin vakavasti ja eläytyvät tällöin omiin rooleihinsa ammattimaisella tarkkuudella. Toisaalta osa pelaajista haluaa vain pitää hauskaa, joskus toisten kustannuksella.

Airforceproud95 on yksi Fligh Simulator X:n tosissaan ottavista pelaajista. Käyttäjän YouTube-kanavalta löytyy lukuisia videoita, joissa pelaaja esittelee millaista totinen lentosimulaattoriroolipelaus voi parhaimmillaan olla.

Toisaalta välillä totisetkin pelaajat päätyvät samoihin peleihin kuin ne, jotka haluavat vain pitää hieman hauskaa. Airforceproud95:n julkaisemassa videossa nähdäänkin muun muassa tilanne, joissa lennonjohtajan täytyy lähteä myymään jäätelöä kesken pilotin ohjeistuksen. Toisessa videossa lentokentälle puolestaan iskee pommiuhka, samalla kun pilottia ohjaa ensimmäistä työpäiväänsä harjoitteleva lennonohjaaja.

Lisää hauskoja lentotarinoita löytyy Airforceproudin kokoamasta YouTube-soittolistasta.