Video: Nintendo Classic Mini -konsolin voi hakkeroida pyörittämään lisäpelejä

10.01.2017 18:00 | Muropaketin toimitus

Nintendon syksyllä julkaiseman NES-konsolin miniversion voi tuoreen videon perusteella virittää pyörittämään useita lisäpelejä.

Syksyllä markkinoille saapunut Nintendo Classic Mini NES -retrokonsoli sisältää 30 peliä, eikä Nintendolla ole suunnitelmia uusien pelien julkaisemiseksi alustalle. Nyt GamesRadar raportoi kuitenkin, että hakkerit ovat jo keksineet tavan kasvattaa pikkukonsolin pelikokoelmaa.

Alla olevalla videolla Mini-NES on viritetty pyörittämään peräti 84 eri peliä, joista siis 54 on alustalle uusia. Sivuston mukaan yli 90 pelin lisääminen tuottaa kuitenkin jo ongelmia, sillä laitteelle ei ole varattu lisätilaa uusia pelijulkaisuja silmällä pitäen, ja kaikki pelit syövät tietysti tilaa pelitilojen talennuksilta.

Ohjeet uusien pelien asentamiseksi Nintendo Classic Minille löytyvät GamesRadarin artikkelin kautta. Keino on kuitenkin täysin epävirallinen ja konsolin omistaja tekee kaikki muutokset laitteelle omalla vastuullaan.

Nintendo Classic Mini NES oli äskettäin myös Domen toimituksen testissä, ja raporttimme pikkukonsolista voit lukea tästä.

Nintendo
Kaikki jutut aiheesta