UUSIMMAT

Video: Tämä speedrunner-pelaaja selvittää Resident Evil 2:n saamatta yhtä ainoaa osumaa

08.02.2019 20:57 | Muropaketin toimitus

Odotettu Resident Evil 2 ilmestyi viime kuun lopulla, ja peli onkin käynyt kaupaksi kiitettävään tahtiin. Klassikkopelin päivitetystä versiosta on nyt ilmaantunut video, jossa speedrunner-pelaaja onnistuu päihittämään sen saamatta yhtään osumaa.

Resident Evil 2 on ollut saatavilla jo sen aikaa, että monet pelin hankkineet ovat varmasti pelanneet sen läpi – mutta tuskin yhtä hienosti, kuin eräs Resident Evil -harrastaja.

CarcinogenSDA-niminen speedrun-pelaaja on onnistunut päihittämään Resident Evil 2:n saamatta yhtä ainoaa osumaa pelin monilta eri vihollisilta. Zombit, Lickerit ja Mr X jäivät kaikki nuolemaan näppejään. Mestaripelaaja käytti pelin läpipeluuseen hieman alle kolme tuntia.

CarcinogenSDA tunnetaan Resident Evil -yhteisössä myös muista nopeista pelikerroista, joita hän ryydittää värikkäällä kommenttiraidalla, tiedottaa Vgr-sivusto. Pelinero on selättänyt esimerkiksi Resident Evil 7:n häkellyttävän nopeasti. Resident Evil 2:n pikapeluu ei ole ainoastaan nautinnollista katsottavaa, vaan lisäksi siitä voi oppia vaikkapa veitsen asiallista käyttöä elävien kuolleiden uhkaa vastaan.

Resident Evil 2 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat