Uusimmat

Videopelikuskit voittivat 12-tuntisen äärimmäisen haastavan tosimaailman kilpa-ajokoetuksen

09.02.2015 23:00 Muropaketin toimitus

Sonyn Gran Turismo Academy –kilpailun kautta videopelipäristelijästä oikean maailman ammattilaiskuljettajaksi edenneet Wolfgang Reip ja Florian Strauss nostivat Katsumasa Chiyon kera NISMO Athlete Global Team –joukkueensa voittoon Australiassa kisatussa Bathurst 12 Hour –kilpailussa. Erittäin haastavalla vuoristoradalla ajettu kilpailu oli kuljettajillekin todella vaativa koetus, ja kisa täytyi rauhoitella useita kertoja turva-autolla. Eräässäkin vaiheessa radalle eksyi kenguru.

Nismon joukkueen kolmesta kuljettajasta kaksi ovat Sonyn perustaman Gran Turismo Academyn voittajia. Reip nappasi GT Academy –voiton vuonna 2012 ja Strauss vuonna 2013, minkä jälkeen molemmat ovat tehneet vakuuttavaa ja menestynyttä uraa todellisen maailman kilpa-ajajina.