UUSIMMAT

Videovuoto paljasti: Metal Gear Solid 5 saapuu syksyn lehtien kera

04.03.2015 09:45 | Juho Anttila

Chicken Hat

Metal Gear Solid -sarjan uusinta täysimittaista osaa, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain on saatu odottaa hyvä tovi. Pelin julkaisupäivä oli tarkoitus paljastaa myöhemmin tänään, mutta nyt näyttää kovasti siltä, että italialaiset onnistuivat lipsauttamaan salaisuuden maailmalle jo etukäteen.

IGN-sivuston italialainen yhteistyökumppani nimittäin lipsautti verkkoon videon, jossa Metal Gear Solid -sarjan isä Hideo Kojima kertoi kaikenlaista mielenkiintoista pelisarjan seuraavasta osasta. Kaikista mielenkiintoisin tieto on tietenkin se, että Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain julkaistaan 1. päivä syyskuuta.

Video ehdittiin jo poistaa verkosta, mutta internet ei unohda. Kojiman esiintyminen videolla toimii melkoisen luotettavana laadun takeena, joten eiköhän se peli ole oikeastikin tuloillaan osapuilleen syksyn ensimmäisten lehtien saattelemana. Lopullinen varmuus tälle saataneen muutaman tunnin sisällä.

Niin, ja kerrottiinhan vuotaneella videolla muitakin mielenkiintoisia asioita. Kojima muun muassa kertoi, että Snake toimii uudessa pelissä pelaajan jatkeena, pääosin hiljaisena sankarina. Tarina kulkee eteenpäin pääasiassa muiden hahmojen dialogin saattelemana. Mielenkiintoinen valinta, kun muistetaan, että rooliin on kuitenkin värvätty Kiefer Sutherlandin kaltainen supertähti.

Metal Gear Solid 5 on myös ainakin omalla tavallaan pelisarjan viimeinen osa. Vaikka Metal Gear -nimikkeen alla julkaistaisiin jatkossakin uusia pelejä, The Phantom Pain vie loppuun Kojiman suunnitteleman ja luotsaaman Metal Gear -tarinalinjan.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Metal Gear Solid 5 tarjoaa sisältöturisteille vähemmän tyylikkään kanahatun

Metal Gear Solid –fanifilmi jäi kesken – syy virallisen luvan puute

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PC)