Uusimmat

Viiden tähden seikkailupeli sai uuden trailerin – myös pelaajilta huikea vastaanotto

03.11.2022 17:15 Muropaketin toimitus

Viime kuussa ilmestynyt A Plague Tale: Requiem sai vielä uuden trailerin, jolla nostetaan esiin pelin saamia kehuja.

A Plague Tale: Innocence -seikkailupelin jatko-osa ilmestyi viime kuussa, ja se sai Muropaketin kriitikolta peräti täydet viisi tähteä. Nyt vaikuttava seikkailupeli on saanut uuden trailerin, jolla nostetaan esiin muiden pelimedioiden arvioita. Alta voit katsoa trailerin, jolla kriitikot eivät todellakaan kehujaan säästele.

A Plague Tale: Requiem näyttää kelvanneen erinomaisesti myös pelaajille. Steamissa pelille on annettu jo yli 2500 pelaaja-arvioita, joista huikea 90 prosenttia on myönteisiä. Metacriticissä käyttäjien arvosana pelille vaihtelee alustasta riippuen välillä 7,6-8,1, mutta näitä arvioita on annettu huomattavasti vähemmän kuin Steamissa.

Muropaketin kriitikko ylisti A Plague Tale: Requiemia tarinaa, grafiikoita ja pelisuunnittelua myöten, ja kirjoitti muun muassa näin:

”A Plague Tale: Requiem on peli, jossa kaikki palikat loksahtavat kohdallaan. Tärkeintä ehkä on se, että tämä peli jää ensisijaisesti mieleen voimakkaana kokemuksena.”

LUE MYÖS: Arvostelu A Plague Tale: Requiem on vuoden parhaita pelejä – ”The Last of Usin tasoinen seikkailu”

A Plague Tale: Requiem on saatavilla PC:lle, PS5:lle, Xbox Series X/S:lle sekä Nintendo Switchille pilvipelattavana versiona.

Muropaketin uusimmat