Uusimmat

Viiden tähden toimintapeli saavuttanut huikean suosion – ja lisää laajennuksia luvassa

06.06.2023 15:16 Muropaketin toimitus

Dead Cellsin julkaisusta tulee kuluneeksi jo viisi vuotta, mutta Motion Twinin ylistetty toimintapeli ei osoita mitään hidastamisen merkkejä.

Roguelite-toimintapeli Dead Cells oli vuoden 2018 iloisimpia yllätyksiä, ja peli nappasi Muropaketin arviossa täydet pisteet. Kriitikkomme kuvaili silloin pelin olevan yhdistelmä Dark Soulsia ja Metroidia, ja sittemmin Motion Twinin ja Evil Empiren kehittämä toimintapläjäys on jatkanut laajenemistaan ja noussut valtavaan menestykseen.

Nyt Video Games Chronicle kertoo pelin uudesta saavutuksesta: Dead Cellsiä on myyty jo yli 10 miljoonaa kappaletta. Lukema on suhteellisen pienelle, retrotyyliselle julkaisulle poikkeuksellisen korkea.

Samaan syssyyn on myös julkistettu, että Dead Cells saa jatkossa vielä lisää laajennuksia. Tarkkoja tietoja tulevista julkaisuista ei annettu, mutta pelille on suunniteltu päivityksiä aina vuoden 2024 loppuun saakka. Tähän mennessä Dead Cells on jo saanut yli 30 ilmaista päivitystä ja neljä maksullista laajennusta, joista edellinen Dead Cells: Return to Castlevania ilmestyi alkukeväästä.

Dead Cells on laajennuksineen saatavilla PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille, Androidille ja iOS:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu | Dead Cells on viiden tähden napakymppi, jossa Dark Souls kohtaa Metroidin

Muropaketin uusimmat