Viikon peli Hauska simulaattoripeli Two Point Campus niittää kehuvia arvioita

12.08.2022 09:00 Muropaketin toimitus

Two Point Campus on rento simulaattori, jossa pelaajat pistetään rakentamaan ja hallinnoimaan omaa yliopistokampusta.

Kuluvalla viikolla on ilmestynyt useita uusia pelejä, ja niistä huomattavimpia on ehdottomasti simulaattoripeli Two Point Campus. Pari vuotta sitten ilmestyneestä Two Point Hospital -pelistä tunnetut kehittäjät ovat jälleen vauhdissa, ja tällä kertaa pelaajat pyörittävät omaa yliopistoa.

Muropaketin haastattelussa Two Point Studiosin johtaja Mark Webley kuvaili uutukaisen sopivan myös kevyempien simulaattorien ystäville.

”Simulaattoripelit ovat hyvin suosittuja, ja monet genren pelit ovat hyvin yksityiskohtaisia ja haastavia. Lisäksi on niitä pelaajia, jotka haluavat paljon kasuaalimman kokemuksen, jossa voi olla tavallista luovempi ja välittää pelihahmosta”, Webley kertoi. ”Yritimme tasapainotella näiden kahden välimaastossa, ja onnistuimme uuden pelin kohdalla laajentamaan kumpaakin reviiriä.”

KOKO HAASTATTELU: Haastattelu Two Point Campus -pelin tekijät: ”Jos jokin asia naurattaa meitä, on se täysin sopiva peliin”

Two Point Campus on myös saanut hyvän vastaanoton sekä pelaajilta että kriitikoilta. Pelin keskiarvo on Metacriticissä 84, ja Steamissa sen pelaaja-arvioista 85 prosenttia on myönteisiä. Kriitikoiden mukaan Campus on selvä parannus edellisestä pelistä, vaikkei se keksi pyörää uudelleen tai tee mitään valtaisia uudistuksia.

Two Point Campus on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille. Ensituntumamme pelistä voit lukea linkin takaa.

LUE MYÖS: Two Point Campus on simppeli, mutta viihdyttävä simulaatiopeli Two Point Hospitalin tekijöiltä

Muropaketin uusimmat