Viikon peli Until Dawnin kehuttu seuraaja The Quarry tarjoaa hyytävän kauhukokemuksen

10.06.2022 09:00 Muropaketin toimitus

Tänään ilmestyvä The Quarry on saanut tähän mennessä parhaat pisteet Supermassive Gamesin kauhupeleistä.

Until Dawn muistetaan PS4:n erinomaisena hittipelinä, ja nyt sen henkinen seuraaja The Quarry on ilmestynyt. The Quarry on edeltäjänsä tapaan kauhupelin ja interaktiivisen elokuvan yhdistelmä, joka ammentaa 1980-luvun kauhuleffoista ja painottaa pelaajan tekemien valintojen merkitystä tarinalle.

New Yorkin osavaltioon kesäleirille sijoittuvassa tarinassa yhdeksän leiriohjaajaa yrittää selviytyä hengissä aamuun asti, kun vihamieliset paikalliset ja muutkin pahantahtoiset tahot vaanivat pimeydessä. Peliä tähdittävät tunnetut elokuvanäyttelijät, kuten David Arquette, Lance Henriksen, Grace Zabriskie, Ted Raimi, Ariel Winter ja Justice Smith.

Kuten jo aiemmin kerroimme, on The Quarry saanut myös oikein hyvän vastaanoton pelimediassa. Pelin keskiarvo Metacriticissä on noussut jopa korkeammaksi kuin menestyspeli Until Dawnin, ja peliä hehkutetaan kehittäjästudio Supermassive Gamesin parhaaksi saavutukseksi tähän mennessä. Myös Muropaketin arvio The Quarrysta ilmestyy mahdollisimman pian.

The Quarry ilmestyy tänään 10. kesäkuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Valitettavasti pelin yhteistyömoodit myöhästyvät julkaisusta, eli heti kättelyssä kauhutunnelmasta pääsee nauttimaan vain soolona.

Muropaketin uusimmat