Uusimmat

Viikon peliuutiset: Cyberpunk 2077:n moninpeli, sydämen särkevä Red Dead Redemption 2 -video, Tampereen uusi pelitila…

08.09.2019 12:43 Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla kerroimme peliuutisissa, kuinka CD Projekt RED vahvisti Cyberpunk 2077:n moninpelin ja kuinka epäonninen Red Dead Redemption 2 -pelaaja ampui oman videonsa.

Muropaketti kävi viime viikolla vierailulla myös Tampereelle avatussa Hive Gaming Lounge -pelitilassa ja haastattelemassa The Secret of Monkey Island -peleistä tuttua Ron Gilbertiä. Muropaketin testipenkissä kävi muun muassa tuore Pokémon Masters.

CD Projekt Red vahvisti viimeinkin Cyberpunk 2077:n moninpelin

Cyberpunk 2077 -toimintaroolipeli saa kuin saakin moninpelimoodin, mutta vasta pääpelin ja yksinpelilaajennusten jälkeen.

Tämä Red Dead Redemption 2 -video särkee sydämen: Pelaaja ampui vahingossa oman hevosensa

Red Dead Redemption 2:ssa on hyviä ja huonoja hetkiä. Eräs pelaaja joutui kokemaan kamalan kohtalon, kun huonon tuurin johdosta hän päätyi ampumaan oman hevosensa.

Hive Gaming Lounge avasi ovensa Tampereella – Kävimme paikan päällä tutustumassa uuteen pelitilaan

Hive Gaming Lounge avasi maanantaina ovensa Tampereen Hämeenpuistossa. Kävimme paikan päällä katsomassa, miltä uudessa pelitilassa näyttää.

Haastattelussa The Secret of Monkey Island -kehittäjä Ron Gilbert: “VR-pelaaminen on pelkkää kikkailua, ja pelien suoratoistopalvelut ovat tuhoon tuomittuja”

Ei ole liioittelua todeta, että seikkailupelien pioneeri Ron Gilbert on eräs kaikkien aikojen tärkeimmistä pelikehittäjistä. Hän oli mukana luomassa Lucasfilm-studion lukuisia klassikoita, kuten esimerkiksi Maniac Mansion- ja Monkey Island -pelejä. Muropaketin haastattelussa Gilbert muistelee klassikoiden tekemistä ja kertoo myös näkemyksensä pelialan nykytilanteesta.

Arvostelu: Pokémon Masters ei ole kovin hauska peli ja mikromaksut pilaavat keräilyn – Mutta lapsille kokonaisuus voi toimia

Pokémon Masters on Nintendon uusin mobiilipeli. Pasion saarelle sijoittuva seikkailu tarjoaa kolme vastaan kolme -joukkueina pelattavia otteluita joissa jokaisella kouluttajalla on yksi pokémon. Ikävä kyllä pelaaminen on varsin tylsää, eikä yhtä lailla tärkeässä osassa oleva keräilykään jaksa kiehtoa mikromaksujen vuoksi.