Viikonlopun pelivinkki: Path of Exile

26.10.2013 14:00 | Teemu Viemerö

Oletteko huomanneet, rakkaat Diablon ystävät? Grinding Gear Gamesin Path of Exile on saapunut kaikkien demoniteurastajien iloksi.

Grinding Gear Gamesin free-to-play julkaistiin muutama päivä sitten Steamiin. Kehittäjät ovat kommentoineet julkaisupäivää onnistuneemmaksi kuin avoimen betan julkaisua, parista serveriongelmasta ja yhdestä bugista huolimatta. Verkkoliikennöinnin osalta rikottiin ennätyksiäkin verrattuna avoimen betan julkaisuun.

Kehittäjä odottaa mielenkiinnolla seuraavan viikonlopun sujumista, ja kutsuu kaikki pelistä kiinnostuneet mukaan. Peli on siis pelattavissa täysin ilmaiseksi, eikä mikromaksuillakaan saada aikaan kuin kosmeettisia muutoksia.

Viime tammikuussa, Miikka kuvaili peliä avoimen betan julkaisun aikaan:

”Path of Exile on kiinnostavalta vaikuttava peli. Uusiseelantilainen toimintanaksuttelu tuo enemmän kuin vähän mieleen Diablon ja muut genren klassikot, mutta uusiakin ideoita löytyy. Kuten esimerkiksi kykypuu: pienten puiden sijaan joka hahmolla on Final Fantasy X -tyylinen monihaarainen kykypelto, johon voi sitten sijoitella kykykristalleja. Näin maagikin oppii käyttämään levyhaarniskaa ja kahden käden lekaa, kunhan vain jaksaa grindata tarpeeksi.”

Kiitokset vinkistä Joonakselle!

Lisätietoja: http://www.pathofexile.com

 
Lisää aiheesta

Diablo III (Mac, PC) 

Diablo III (PS3, Xbox 360) 

Diablo-henkinen F2P-peli Path of Exile on nyt kaikkien pelattavissa 

Torchlight II (PC)